Korizmeni koncert etno skupine Čuvarice u Kraljevoj Sutjesci

U nedjelju, 17. ožujka 2024. godine, nakon pučke mise u 11 sati, u crkvi svetog Ivana Krstitelja u Kraljevoj Sutjesci održat će se korizmeni koncert koji će izvesti etno skupina Čuvarice.

Ovaj događaj organizira se pod pokroviteljstvom gvardijana Franjevačkog samostana u Kraljevoj Sutjesci, fra Bone Tomića, kao dio korizmene duhovne priprave za Uskrs.

Etno skupina Čuvarice ponosno predstavlja hrvatsku folklornu glazbenu tradiciju. Ova talentirana skupina dolazi iz Rame, Bosna i Hercegovina, i djeluje pri HKUD-u “Rama”. Njihova glazba osvaja srca slušatelja svojom autentičnošću, energijom i bogatstvom tradicije.

Ovaj korizmeni koncert bit će prilika za duhovno nadahnuće i zajedničko proživljavanje korizmenog razdoblja. Gvardijan fra Bono Tomić odabire ovaj događaj kako bi darovao svojim župljanima i svim gostima jednu prelijepu korizmenu točku. Glazba etno skupine Čuvarice upotpunit će duhovnu atmosferu korizmenog putovanja i priprave prema Uskrsu.

Medijsku pratnju ovog koncerta osigurat će Radio Marija, koji će prenositi i promovirati ovaj događaj na svojim kanalima. To će omogućiti široj publici da uživa u glazbenom doživljaju koji će se događati u crkvi svetog Ivana Krstitelja u Kraljevoj Sutjesci.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže na ovom posebnom korizmenom koncertu i dopuste da ih glazba etno skupine Čuvarice ponese na put duhovne priprave za najveći kršćanski blagdan, Uskrs.

kraljeva sutjeska koncert