20. SUSRET SUTJEŠČANA: Udahnuta nova energija, zamah i “novi početak” koji obećavaju

Dugo najavljivani, jubilarni, 20. Susret Sutješčana održao se od 12. do 14. kolovoza nizom druženja i događanja koji su obilježili ovu manifestaciju čiji cilj jeste da spaja sve ljude Kraljeve Sutjeske, gdje god da se nalaze, i njihove prijatelje kako bi ostale sutješke veze neprekinute. A posebno kako bi mlađi naraštaji imali priliku da osjete rodni kraj svojih predaka i da ga zavole, potom i da sami nastave njegovati i održavati sutješke veze i druženja.

Posljednjih godina, nažalost, kao i svugdje, pandemija korona virusa učinila je da se i naš susret spusti do razine preživljavanja jer malobrojni su uspijevali doći u svoj rodni kraj uslijed velikih pandemijskih protumjera. No, Susret Sutješčana se održavao i u tim uvjetima i preživio je do svog jubileja i održao kontinuitet. To je ujedno bila i najveća pokretačka snaga novog Organizacijskog Odbora, formiranog odmah po završetku 19. Susreta Sutješčana. Želja je bila da se kroz cijelu godinu radi na osmišljavanju, promociji i organizaciji ove manifestacije. Na koncu sa zadovoljstvom i ponosom možemo reći da je uspjeh ostvaren.

A ostvaren je na iznimno važnom mjestu – osvježeni su i sanirani temelji manifestacije i udahnuta je nova, prijeko potrebna energija manifestaciji kako bi ponovno mogla iz godine u godinu rasti, i nadati je se, dosegnuti do sada nedostignute visine. Cilj je da iz godine u godinu ovaj iznimno bitan događaj u ovim momentima za Kraljevu Sutjesku postane sve masovniji, programom i ponudom bogatiji te da snažnije veže i privuče naše mlade da se u većem broju uključe u samu organizaciju. Već ove godine smo vidjeli nesebičan doprinos na razne načine naših mlađih u organizaciji pa to očekujemo i u godinama koje su pred nama.

Raduje nas da je sve proteklo u najboljem mogućem redu. Da je odziv ponovno bio jako dobar. I da smo uvezali pokrovitelje i donatore koji su prepoznali ovaj događaj bitnim da ga podrže i osim marketinga da dobiju i jednu neprocjenjivu vrijednost, a to je podržavanje društveno korisnih projekata na dobro zajednice.

U nastavku donosimo sve pokrovitelje jubilarnog 20. Susreta Sutješčana, donatore i sve one koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji te je radi toga ona protekla znatno lakše nego bismo očekivali. Stoga se svima još jednom od srca zahvaljujemo!

Donatori i sponzori 20. Susreta Sutješčana 2022. godine:

Franjevački samostan Kraljeva Sutjeska

MZ Kraljeva Sutjeska

Elektro Rodix – Frano Rodić

Restoran Kameni Dvorac

Trgošped d.o.o. Kakanj

Restoran Mlin Vareš

Frizerski Salon Crni Kakanj

Ivano Bazeni – Ivan Ivanović

Obitelj Lovren

Anzo – Andrej Zorić

Vinarija Papak – Prozor Rama

Obiteljski dom za starije i nemoćne – Kristijan Trgovčević

Pekara Delibašić d.o.o. Kakanj

Ivica Šarić

Vlč. Ljubo Zelenika

Predsjedavajući Općinskog Vijeća Kakanj – Slaven Katičić

Veseljka Rodić

Pero Rodić

Gabrijela i Branko Brđanović

Dragan Jurjević

Anto Trgovčević

Marica Šipić

Jakub Heganović

Josip Jurjević – Joja

Ilija Anđelić Iličak

Jurica Šain

Dario Šipić

Anto Aždajić

Mario Brđanović

Ivan Brđanović

Svjetlana i Marinko Barešić

Stjepan Šipić – Čepa

Dragan Zeljko

Mario Šain

Ivan Šain

Ivana i Nicolae Golea

Jozo Malčević – Kapetan

Siniša Rodić

Jozo Šarić – Đađi

Miro Šain – Pavlić

Ladislav Aždajić – Rašo

Tomo Ivanović

Franc Ivanović

Dejan Petrović

Tomislav Dugonjić – Dedin

Žarko Šain – Pavlić

Ivan Filipović – Džaja

Josip Grabovac

Miro Aždajić

NAPOMENA: popis nije sastavljen po vrijednosti nego isključivo kao redoslijed pristizanja sponzorstava i donacija. Svi pokrovitelji i donatori su jednako važni i svaki doprinos je nemjerljiv i od iznimne važnosti, krucijalne, za ovu manifestaciju! HVALA.

Uskoro donosimo još tekstualnih, foto i video materijala – izvještaja sa 20. Susreta Sutješčana

Organizacijski Odbor Susreta Sutješčana