Promocija knjige “Miris bosioka” autorice Vjekoslave Tomić

U subotu, 21. listopada 2023., nakon večernje listopadske pobožnosti, mještani našeg kraja imat će priliku sudjelovati u posebnom događaju u našoj samostanskoj crkvi. Naime, tog dana, u 18 sati, održat će se promocija knjige pod nazivom “Miris bosioka”, koju je napisala naša župljanka i spisateljica, Vjekoslava Tomić.

Promocija knjige “Miris bosioka” bit će jedinstvena prilika za sve nas da se približimo dubokim korijenima naše zajednice te bolje razumijemo naš kraj, običaje i ljude. Ova knjiga pruža izvanredan uvid u našu prošlost, sadašnjost i budućnost, te nas podsjeća na važnost očuvanja našeg kulturnog nasljeđa.

Knjiga “Miris bosioka” isprepliće povijest, tradiciju i suvremenost našeg kraja na način koji će zasigurno zadovoljiti sve generacije. Vjekoslava Tomić je svojim riječima uspjela zabilježiti dušu našeg kraja. Ona nas vodi kroz priče o generacijama koje su oblikovale našu zajednicu, o običajima koji su se prenosili s koljena na koljeno, i o ljudima koji su ostavili neizbrisiv trag u našem srcu.

Ova promocija knjige posebna je prilika da susretnete samu autoricu, koja će rado potpisati primjerke knjige i razgovarati s posjetiteljima o svojim iskustvima i inspiraciji za pisanje. Svi župljani su pozvani da prisustvuju ovoj svečanosti i podijele radost s Vjekoslavom te ostalim promotorima i urednicama knjige.

Nakon službenog dijela promocije, organizirat će se prigodni domjenak u samostanskoj blagovaonici. Bit će to prilika za ugodno druženje, razgovor o knjizi te razmjenu mišljenja i dojmova.

Promocija knjige “Miris bosioka” autoričin je dar našem kraju, a ovaj događaj pružit će svima priliku da zajedno slavimo kulturu, tradiciju i jedinstvo naše zajednice. S veseljem očekujemo subotnji susret i dijeljenje ove posebne knjige koja će nas podsjetiti na ljepotu našeg kraja i zajedništvo koje nas povezuje.