Mijo Šain dobitnik Petnaestoaprilske nagrade Općine Kakanj

Općina Kakanj je, u sklopu tradicionalne dodjele Petnaestoaprilske nagrade, uveličala i ovogodišnju ceremoniju dodjelom priznanja zaslužnim žiteljima općine. Među ponosnim dobitnicima ovog priznanja našao se i naš sugrađanin Mijo Šain.

Nagrade su dodijeljene kao priznanje za izvanredne doprinose u raznim sferama života, a Mijo Šain istaknuo se svojim iznimnim radom i angažmanom. Plaketa s diplomom uručena mu je za ostvarene rezultate u radnoj sredini, neumorni trud u očuvanju bogate tradicije sutješkog kraja i Bobovca te za neprocjenjiv doprinos istraživanju povijesnih činjenica i razvoju lijepih međuljudskih odnosa.

Ovo priznanje ponosno je primio ne samo Mijo, već i cijela naša zajednica. Njegovo djelovanje i angažman predstavljaju inspiraciju za sve nas i podsjetnik su na važnost rada na očuvanju identiteta našeg kraja. Kraljeva Sutjeska, naš ponosni dom, diči se ovim zasluženim priznanjem za našeg Miju, čiji rad i trud svakodnevno obogaćuju našu zajednicu.

Nagrade poput Petnaestoaprilske prilika su da se istaknu pojedinci poput Mije Šaina, čiji rad, požrtvovnost i predanost čine razliku u našem svakodnevnom životu. Njegova predanost i trud ne samo da su prepoznati, već su i nagrađeni na najljepši mogući način – priznanjem njegove zajednice.

Čestitamo Miji Šainu na zasluženom priznanju i nadamo se da će njegov primjer potaknuti i druge na aktivno sudjelovanje u zajednici i radu na njenom napretku i prosperitetu.